Skip Navigation or Skip to Content

Online gratis trainingen voor een veilige winkel

19 maart 2024
1 min leestijd

Als ondernemer krijg je niet alleen te maken met zakelijke uitdagingen. Het is ook belangrijk dat medewerkers weten hoe ze om kunnen gaan met verschillende situaties om zo de winkel, voor zowel publiek als medewerkers, een veilige en prettige plek te houden.

Wij bieden, samen met het CCV, verschillende interessante en gratis e-learnings aan. Je sluit de e-learning af met een eindtoets. Als je de toets haalt, ontvang je een persoonlijk certificaat.

Omgaan met agressie en winkeldiefstal

Leer hoe je klanten in verschillende situaties het beste kunt aanspreken om agressie en winkeldiefstal te voorkomen en ontdek wat je kunt doen als dit toch gebeurt.

E-learning: omgaan met agressie en winkeldiefstal

Laat je niet overvallen

Een overval heeft veel impact. Om jou en je medewerkers voor te bereiden op een overval, kun je de gratis e-learning Laat je niet overvallen volgen. In deze korte online training leer je aan de hand van filmpjes en fotosituaties hoe je het risico op een overval zoveel mogelijk kunt verkleinen. Ook leer je hoe je het beste kunt reageren tijdens en na een overval.

E-learning: laat je niet overvallen

Interne criminaliteit

Interne criminaliteit is het beste te omschrijven als diefstal van de baas: verduistering van geld of goederen door werknemers. Het komt in grote en kleine ondernemingen voor.

In deze korte online training leer je aan de hand van vragen en stellingen hoe je de kans op interne criminaliteit zoveel mogelijk kunt verkleinen.

E-learning: criminaliteit de baas

Training in de winkel

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een Training in de Winkel te organiseren? Neem dan contact met ons op en we informeren je over de mogelijkheden.