Skip Navigation or Skip to Content

Over ons

Voor je het weet zijn ondernemers in Noord-Nederland weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen ondernemers in Noord-Nederland tegen vormen van criminaliteit.

Wij zijn veiligheidsversterkers

Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Nederland helpt ondernemers in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe om zich weerbaar te maken tegen verschillende vormen van (georganiseerde) criminaliteit. Dat doen we met veiligheidsversterkers rond verschillende thema’s. PVO Noord-Nederland werkt samen met onder meer politie, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers op regionaal niveau: zo signaleren we ontwikkelingen in de regio en maken we  maatwerk van onze aanpak.

Veiligheid begint in de buurt

Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland is één van de tien regionale PVO’s in Nederland. We brengen in kaart wat in onze regio speelt en welke maatregelen doeltreffend zijn. Op deze manier maken we een verschil in  het beschermen van lokale veiligheid. Onze kennis delen we met de andere negen regio’s. Zo maken we niet alleen Noord-Nederland veiliger, maar uiteindelijk het hele land.

Veiligheidsversterkers die je weerbaar maken

Voor je het weet zijn ondernemers in Noord-Nederland weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland ondernemers in Friesland, Groningen en Drenthe tegen verschillende vormen van criminaliteit. We werken op regionaal niveau samen met veiligheidspartners en zoeken actief de verbinding met ondernemers op. Zo werken we samen aan een veiliger ondernemingsklimaat in Noord-Nederland.

Veilig Ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor. Dat doen we met onze veiligheidsversterkers die aansluiten op regionale ontwikkelingen, de actualiteit en de behoeften van ondernemers in Noord-Nederland. We bieden onder meer deze veiligheidsversterkers:
– Voorlichting en advies aan bedrijven en instellingen over veiligheid.

– Trainingen en bijeenkomsten.

– Lokale initiatieven voor criminaliteitspreventie.

– Ondernemers en veiligheidsprofessionals samenbrengen.