Skip Navigation or Skip to Content

Lunchbijeenkomsten in Opsterland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf

16 januari 2024
1 min leestijd

In het buitengebied is het goed wonen, ondernemen en recreëren. Helaas komt de veiligheid van het buitengebied steeds meer onder druk te staan door de toename van criminele activiteiten.

Door de uitgestrektheid van het buitengebied kunnen criminelen er vaak ongezien hun gang gaan

— Rini ten Grotenhuis van PVO Noord-Nederland

Boerenbedrijven en overige ondernemers in het buitengebied kunnen te maken krijgen met stalbrand, diefstal van kostbare GPS-apparatuur, een verhuurde loods die gebruikt wordt als drugslab of andere ondermijnende criminaliteit.

Hoe herken je signalen van ondermijning? Wat moet je doen en waar kun je melden? Alleen als we samen in actie komen kunnen we stappen maken tegen (georganiseerde) criminaliteit.

We nodigen agrarische ondernemers van harte uit om aanwezig te zijn bij een lunchbijeenkomst, waar we samen met de brandweer, politie, gemeente en andere agrariërs informeel informatie uitwisselen. Ook kunt u kennismaken met de nieuwe vertrouwenspersoon van LTO Noord. Voor de lunch wordt gezorgd.

Wat: Lunchbijeenkomst Samen voor een Veilig Buitengebied in de gemeenten Opsterland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf

  • Donderdag 8 februari MFC De Wier, De Telle 21 in Ureterp
  • Dinsdag 13 februari Maatschap Hut, Hoofdweg-Boven 85 in Haulerwijk
  • Woensdag 14 februari Brandsma Spanga, Spangahoekweg 67 in Spanga

Hoe laat: 13.00 – 15.00 uur (12.30 uur inloop)

Komt u ook?
We zien u graag. Aanmelden is niet nodig, maar wel wenselijk zodat de organisatie rekening kan houden met het aantal belangstellenden.

‘Veilig ondernemen, daar maken wij ons sterk voor’ is onze slogan. Meer weten over Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland?  Stuur een mail naar info@pvo-noordnederland.nl

Aanmelden