Skip Navigation or Skip to Content

IT Hub en Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland bundelen expertise

3 januari 2024
1 min leestijd

De IT Hub en Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland (PVO NN) kondigen een strategische samenwerking aan om de cyberveiligheid van ondernemers in Noord-Nederland te versterken. Binnen deze samenwerking gaan beide partijen zich bezighouden met het organiseren van bijeenkomsten waarbij de focus ligt op het delen van expertise op het gebied van cybersecurity.

Ons doel is om ondernemers bewust te maken van cyberveiligheid en tools te bieden om hun weerbaarheid te vergroten

— Stephan Boers van PVO Noord-Nederland

Ronald Eissens, Business Developer bij de IT Hub, licht de samenwerking toe: “Beide organisaties zetten zich in om ondernemers in Noord-Nederland te ondersteunen. Door onze krachten te bundelen kunnen we een breder scala aan kennis en ervaring delen. Gezamenlijk willen we kennisevenementen, hackathons en onderzoeksprojecten initiëren, waarmee we de kennis en expertise van ondernemers verdiepen en verbreden.”

Stephan Boers, adviseur van Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland, voegt toe: “Ons doel is om ondernemers bewust te maken van cyberveiligheid en tools te bieden om hun weerbaarheid te vergroten. Als slachtoffer van cybercrime, in welke vorm dan ook, wil je snel weten wat je moet doen. Maar veel beter is om dat moment te voorkomen, preventie en voorlichting is daarin heel belangrijk. Samen kunnen we een grotere groep ondernemers bereiken.”

Door het bundelen en delen van expertise en kennis zetten zowel de IT Hub als PVO NN een belangrijke stap om ondernemers in Noord-Nederland optimaal te faciliteren om veilig te ondernemen en de cyberweerbaarheid te verhogen.

Lees hier meer over de IT-Hub

‘Veilig ondernemen, daar maken wij ons sterk voor’ is onze slogan. Meer weten over Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland?  Stuur een mail naar info@pvo-noordnederland.nl