Skip Navigation or Skip to Content

De Escapeboot brengt bewustwording en verbinding

5 september 2023
1 min leestijd

Met dank aan de prettige samenwerking met de gemeente Súdwest-Fryslân en Leeuwarden kijken we terug op een succesvolle week waarin medewerkers en ondernemers een bezoek konden brengen aan de Escapeboot in #Sneek, #Leeuwarden en #Grou. Zo hebben we samen weer een stap gemaakt in het creëren van bewustwording en het herkennen van ondermijnende criminaliteit in de jachthavens.

Wat een toffe week hebben we met elkaar gedraaid

— Frank Kastelein van Escape Room Designer BV

Op en rondom de Escapeboot gingen veel mensen met elkaar in gesprek, zo hebben we als PVO Noord-Nederland (PVO NN) ook een bijdrage geleverd aan het verbinden van mensen die vanuit hun professie actief zijn op het thema ondermijning. De slogan van PVO NN ‘Veilig Ondernemen in Noord-Nederland. Daar maken we ons samen sterk voor’, hebben we meer dan waar kunnen maken.

Heb je de boot gemist? Volgend voorjaar ben je welkom in Groningen. Kijk in het voorjaar van 2024 op onze website voor updates.

Wil je eerder aan boord? Meld je dan aan voor de bijeenkomst ‘Veilig Ondernemen in Noord-Nederland’ op 10 oktober. Voor meer informatie en aanmelden kun je hier kijken.

Meer informatie over het aanbod van PVO NN? Mail ons op: info@pvo-noordnederland.nl.