Skip Navigation or Skip to Content

Lunchbijeenkomst gemeente Ooststellingwerf

Datum: 13 februari 2024

Tijd: 13:00 - 15:00

Locatie: Maatschap Hut, Hoofdweg-Boven 85 in Haulerwijk

In het buitengebied is het goed wonen, ondernemen en recreëren. Helaas komt de veiligheid van het buitengebied steeds meer onder druk te staan door de toename van criminele activiteiten. Door de uitgestrektheid van het buitengebied kunnen criminelen er vaak ongezien hun gang gaan.

Boerenbedrijven en overige ondernemers in het gebied kunnen te maken krijgen met stalbrand, diefstal van kostbare GPS-apparatuur, een verhuurde loods die gebruikt wordt als drugslab of andere ondermijnende criminaliteit.

Hoe herken je signalen van ondermijning? Wat moet je doen en waar kun je melden? Alleen als we samen in actie komen kunnen we stappen maken tegen (georganiseerde) criminaliteit.

De gemeente Ooststellingwerf nodigt u uit om aanwezig te zijn bij een lunchbijeenkomst, waar we samen met de brandweer, politie, gemeente en ondernemers informeel informatie uitwisselen. Ook kunt u kennismaken met de nieuwe vertrouwenspersoon van LTO Noord. Voor de lunch wordt gezorgd.

We zien u graag
Aanmelden is niet nodig, maar wel wenselijk zodat we rekening kunnen houden met het aantal belangstellenden. De inloop is vanaf 12.30 uur.